Για να εκτιμήσετε αυτή την ειδικότητα, ρίξτε το περιεχόμενο του κουτιού σε ένα σκεύος, καλύψτε και αφήστε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά. Φροντίστε να ανακατεύετε από καιρό σε καιρό.
10 λεπτά περίπου για μορφή 1 μερίδας
15 λεπτά για μορφή 2 μερίδων
Λιπαρά: 9,0 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 3,9 γρ
Υδατάνθρακες: 8,7 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5 γρ
Ίνες: 2,0 γρ
Πρωτεΐνες: 8,4 γρ
Αλάτι: 0,76 γρ
Μικρές σουπιές με κρέμα και μαϊντανό: Ετοιμάστε μια μαϊντανάτη (σκόρδο & μαϊντανό). Αποψύξτε τις μικρές σουπιές σας.
Συνιστούμε να αποψύξετε τις σουπιές σας κάτω από νερό ακριβώς πριν από την προετοιμασία. Σοτάρετε τις σουπιές σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, προσθέτοντας τη μαϊντανάτη σας ώστε να αποκτήσουν ομοιόμορφο χρώμα. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να σιγοβράσει για 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρετε με λευκό ρύζι ή ατμιστές καρότα.